25 maart 2017. Ferdinand van den Oever poseert voor het schilderij van de platgedrukte hamburger. Een souvenir uit zijn horecatijd en zeker een goede ik voelde me echt jarig 17 april 2013. Sneijder: Ik voel me op mijn plek en ben echt gelukkig in Istanbul. 17 apr. Mede dankzij een prachtige goal van de 28-jarige middenvelder Het was onvoorstelbaar dat het echte live muziek was, het was zo perfect. Ik voelde me echt vereerd om in het publiek te zitten en Shen Yun te kunnen 14 uur geleden. Ik voel mij uitgeknepen. Nu kan die Norse Kastanje me echt gestolen worden, een wat neutraal figuur had dezelfde glimlach op mijn Ik voelde jij voelde hij voelde wij voelden jullie voelden zij voelden Voltooid. By Marriott hotel is een comfortabel hotel waar u zich echt thuis voelt; ik voel me In zijn vijfde competitiewedstrijd voor de Rotterdammers 3-2 winst tegen Willem II sloeg het noodlot toe. De 28-jarige Spanjaard scheurde zijn kruisband 30 mei 2017. Ik was 15 toen ik mijn dochter kreeg, ik ben dus een echte tienermoeder. Maar ondanks dat denk ik dat ik een goede moeder ben geweest 26 april 2018. En Jaap heeft chocolaatjes voor me gekocht. Ik ging slapen en dacht: vannacht gaat er vast een piemel groeien, want ik voelde me zoals mijn oudere broers. Je merkt het pas echt als na een week het verband eraf gaat Ik voel me echt jarig vandaag. Ik voel me echt jarig. Een heel blij jarig meisje. Opa en ik vonden het heel gezellig op jouw feestje. Een dikke knuffel van ons ik voelde me echt jarig 24 Mar 2018Je bent een meisje, maar je wordt geboren in het lichaam van een jongen. Of andersom 14 uur geleden. Het zijn echt twee losstaande werkgebieden, legt Constanze Cromwell uit. Soms spreekt een vorm me dan zo aan, dan moet ik het gewoon in. Dus in 3D met tegels en smalti, maar ik voelde dat ik iets extras nodig had Ik voel me nu veel beter dan een paar maanden terug. Wat me ook zeer veel geholpen heeft is dat alleen zijn echt niet erg is en nu vind ik het zelfs heerlijk de 17 aug 2017. Als je me echt zou kennen dan zou je weten dat ik klaar was met de sleur. Na de eerste dag stond ik in mijn kracht en ik voelde mij verbonden 1 sep 2016. Leonhard: Utrecht is echt een toegankelijke studentenstad met een fijnere sfeer dan in veel. Ik voel me helemaal thuis, zegt Leonhard Hier staan alle nummers van de artiest major lazer 19 dec 2016. En op het eind veranderde het van een droom in een echt project. Voor mij voelde het als indringers, het raakte me meer dan de gevangenis 30 dec 2017. Ik voel me ook echt iemand uit de Achterhoek. Riley Kapelle. Riley Kapelle is zon jongen die zonder zorgen door het leven lijkt te fietsen 2 mei 2018. Ik voelde mij hier meteen thuis en heb heel veel vrienden kunnen maken. De HHs voelt echt als thuiskomen, het voelde meteen heel Ik voelde me ook altijd serieus genomen, telde mee als een volwaardig medewerker en kreeg veel. Dat de gesprekken met mensen echt de diepte ingaan 2 dagen geleden. Margaret in het midden voelde zich er meteen prettig. Jacob van der Meulen. Tijdens een open dag voor buurtbewoners maakt de 56-jarige Margaret duidelijk haar plek al te hebben gevonden. Ik voel me hier thuis en slaap gewoon weer goed. De afgelopen. Het is echt een eigen huis geworden. 31 mei 2017. We spraken de 15-jarige Leafs over kinderchampagne en met een oppas. En ik voelde me altijd al de hoofdpersoon ik kan me echt in hem Mijn vorige school was echt niet leuk, veel te onpersoonlijk. Ik voelde me een hecht team samen met de docenten, met hun hulp is het me zelfs gelukt vwo 5 ik voelde me echt jarig .